kunsthistorier.dk
Foredrag
 

KUNSTHISTORIERS FIRE NYE FOREDRAG EFTERÅR 2016:

NB: Vær opmærksom på, at alle priser er ekslusiv transport!

 

1. KUNSTENS VIDUNDERBØRN

Kunsthistorien er fyldt med fantastiske fortællinger om succesfulde vidunderbørn som Michelangelo og Picasso. Men hvad er et vidunderbarn egentlig? Og bliver alle vidunderbørn til anerkendte kunstnere? Hør om medgang og modgang, succes og tragedie, når kunstformidler Naja Pedersen fortæller om billedkunstens vidunderbørn. 

Varighed: 60 minutter

Pris: 3.500 kr

 

2. BØRNETEGNINGENS HISTORIE 

Børn har altid tegnet. Børnetegningens historie går helt tilbage til hulemalerierne, og rummer uartige klosterdrenges grafittier, russiske birkebarkstegninger, Darwins børns karikaturer, samt propagandistiske krigstegninger fra det 20. århundrede. Fire humanistiske fag har kæmpet om at tage patent på forståelsen af Børnetegninger, og de sidste ca 150 år har kunstnerne brugt Børnetegninger til at finde nye veje i kunsten.  Hør den spændende og til tider dramatiske historie, når kunstformidler Naja Pedersen fortæller om Børnetegningens Historie.

Varighed: 90 minutter

Pris: 5.000 kroner

 

3. SPØGELSESHESTENE - OM EN LITTERATURSANSEUDSTILLING FOR BØRN OG DERES VOKSNE

Kan man læse Karen Blixen med børn? Kan man sanse litteratur? Med baggrund i litteratursanseudstillingen Spøgelseshestene fortælles om litteraturformidling på en ny måde.

Varighed: 60 minutter

Pris: 3.500 kr.

4. JEG SAVNER MIN PØLSEVOGN, MIT VÆRTSHUS OG MIN MOR - OM PÆDAGOGISK PRAKSIS

Med udgangspunkt i bogen "Jeg savner min pølsevogn, mit værtshus og min mor" fortæller pædagog og tidligere institutionsleder Christiane Pedersen sammen med kulturformidler Naja Pedersen om pædagogisk praksis. 

Varighed: 60 minutter

Pris: 5.000 kr

 
Forside
Månedens kunsthistorier
Månedens kunsthistorie
Månedens kunsthistorie for børn
Tilbud
Rådgivning
Foredrag
Foredragsrækker
Værkstedspakker
Omvisninger
For børn
Galleri
Om kunsthistorier.dk
Links
Kontakt
Tilmeld Dig Nyhedsbrevet Fra Kunsthistorier.dk:

Tilmeld | Frameld
Den Store Tommelfinger og andre kunstværker for børn og deres voksne, skrevet af Naja Pedersen og udgivet af Louisiana Museum for Moderne Kunst.